stela

Тя е скромна, леко се усмихва докато си говорим  за нашият бюлетин , като че ли всичко е  било много лесно в живота и.
Всъщност тя е примера ми, как едно упорито и даровито момиче, сега майка на две деца винаги е полага много усилия и затова сега е собственик на фирма за която хора биха мечтали.
Няма лесни неща дори и за много талантливите. Упоритост, дори инат типичен за зодия Телец (каквато е тя) е необходим за всеки един, който иска да си постига мечтите.
Дъщеря на известна художничка и добър машинен инженер тя е прекрасен дизайнер, новатор и реализатор на идеите си. Може да и видите нещата навсякъде в нейният град: плакатите пред театъра, етнографският музей...по витрините  на магазините и интересните тениски по слънчевите деца от града и. 
Може да ви направи уникална чаша по ваш дизайн или тениска с принтове за празника на любим човек или за вас самите. Всичко нарисувано или написано може да се реализира в нейното ателие и уникално с фирмата и „Уни арт

Фирма за реклама и материали за художници

„Уни Арт” ООД, гр. Търговище.

Facebook: уни арт Реклама

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Съдружници – Стела Вълчанова и Диана Йорданова

avtoreklama_2

na6iat ofis

 

Интервю със Стела Вълчанова

Какво работите и откога?

Живеем и работим в гр. Търговище – едно малко и спокойно градче с няколко известни местенца: Средновековната крепост „Мисионис”, красивото езеро „Борово око”, минерални извори, хижи и паркове за отдих и разходки. От 1998 г. работим в областта на рекламата, а от 2000 г. започнахме собствен бизнес, защото решихме, че сме готови за това.От начало бяхме три жени, но с течение на времето и обстоятелствата останахме две. Оказа се, че тази комбинация за сега е добра. Първото ни име беше „График” ООД, а от три години вече сме „Уни Арт” ООД. Занимаваме се с:

-         външна реклама  /рекламни табели, авто-реклама, рекламни витрини/;

-         предпечатна поготовка на брошури, каталози, дипляни, етикети, картички, книги, календари, плакати ;

-         ръчно изработени покани и картички, рисувани бутилки и чаши;

-         опаковане на подаръци;

-         надписване на сувенири с тампон печат и пълноцветен печат на чаши; канцеларски материали;

-         стикери за стена;

-         надписване на фланелки и шапки;

-         изработваме фирмени печати и щемпели;

-         изработване на фирмено лого.

-         Предлагаме и материали за художници – бои, лакове, платна, грундове, четки, шпакли, тушове и др.

За повече информация винаги може да ни пишете писма и съобщения във Facebook: уни арт Реклама

flanelka

4a6i

Защо решихте да се занимавате точно с тези неща?

Завърших „Промишлен дизайн” в РУ „Ангел Кънчев”-Русе. Средното си образование завърших в гр. Търговище в паралелка по „Изобразително изкуство”, а и майка ми е художник. Ходех и на уроци по пиано от 5 годишна до 17 годишна  /за жалост сега не ми остава никакво свободно време да рисувам и свиря/ .

Затова реших да прекарам остатъка от живота си като се занимавам именно с това – с изкуство.

За мен рекламата е вид „изкуство” – да предлагаш и продаваш; да контактуваш с всякакви хора от различни професии в различни области; да развиваш мисленето и творчеството си непрекъснато, провокирани от търсенето на рекламни решения.

Моята съдружничка е инженер по професия и с нея се допълваме и разбираме чудесно.

За нас е много важно да предлагаме не само реклама, но и да показваме на хората, че те не са само „клиенти” ,  а ХОРА, които са важни и много специални. Щастливи сме, че сме търсени имено заради отношението и оригиналното мислене, което проявяваме към клиентите си и се надяваме никога да не ги разочароваме.

Как минава един работен ден за вас?

Всяка сутрин, когато идваме в офиса пием кафе /задължително J)/, правим бърз разчет на задачите за деня и обикновено всичко се обръща наопаки, защото при нас влизат много хора с различни желания и търсения. Ние, разбира се, се стараем да работим бързо, за да не изоставаме със сроковете и след 10 часов работен ден се чувстваме като изцеден лимон, но и удовлетворени.

Имало е случаи да идваме на работа в 9 сутринта и да се прибираме в 7 сутринта на другия ден, да си вземем освежаващ душ и  бързо да се връщаме отново в офиса, защото нашите клиенти не знаят това и ние трябва да сме в кондиция и готови за нови предизвикателства. J))

vitrina

Лесно ли се съчетава професията „рекламист” с професията „майка и съпруга”?

Ха-ха! Само тези жени, които са в нашето положение могат да ни разберат. Ние сме щастливи, че случихме на деца и съпрузи – търпеливи, внимателни, умни, всеотдайни и любящи. Може да се каже, че сме щастливи и вкъщи и на работа.

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Да бъдат много щастливи и обичани. Да намират време за себе си и да правят това, което обичат и идва от сърцето им.

На BONBONETA пожелаваме още много години да ни радва с уникалните си идеи за плетива и да стопля сърцата и очите ни с красотата на произведенията си. Бъди все така позитивна и слънчева.

 


Банер
Банер
Банер
Банер