Започна голямото почистване и ако на вашият таван не сте намерили никаква старотия, то някой друг може да оставил нещо ценно  до кофата за боклук на улицата.

my_suitcase

Аз имам един стар куфар, който е огромен,направен е от тъмна кожа и като се отвори има закачалка, на която да си закачите сакото след дълъг път.

Дълго време стои в  спалнята на вилата ни и го използвам за да си събирам не сезонните дрехи.

Стои строен,тъмен и строг до бялото ни ретро легло и чака. Няма пътуване вече с него. За Лондон и Барселона други са избраниците.

Поглеждам в нета за някоя идея и колебанията ми стават още по-големи какво да го направя.Тук има страхотни предложения!!! Вижте сами идеите по света за стари куфари. Може би най-много ще им се зарадват хората с домашни любимци:

Какво има един куфар: форма на паралелепипед (не куб), малка височина, почти винаги е твърд (ако не е достъчно може да се подсили от вътре) и има вътрешен обем за съхранение на вещи.

 „Куфар- Ракла”

Идва лято и е идеалното място за съхранение на завивките за верандата или за детските играчки. И двете неща са обемни и винаги се чудим къде да ги „набутаме’

suitcase1sm suitcase2sm suitcase3sm

  „Куфар – Маса”

Нисичък си е нашият куфар, но с едни КРАКА....какви ли не чудеса могат да се случат-:)..Висок и строен като "ТАБУРЕТКА" :

make_suitcase suitcase_stool

 Прекрасна маса за всякакъв вид интериор от тежкият бароков стил до шарената  детска стая. Монтирайте подходящите крака и боядисайте с акрилни бой. Ако пък сте любители на декупажа...ще се случат чудеса.

suitcase_table suitcase_table2

 „Куфар- шкаф”

Обема му винаги е бил използван, може да си прибереш нещо, та дори и да си го заключиш. Било то дневника на 9 годишното ти барби или напитката на мъжа до теб-:)

suitcase_wardrobe suitcase_cupboard

Ако имате няколко  куфара шкафа става и за скрин:

timthumb

Куфар- канапе”

След краката следва изработка на  възглавница с атрактивна дамаска и е готово- канапето. Някой от куфарите са със доста малка площ и за това мини канапе ще се класира детето или вашият домашен любимец.

suitcase_sofasofa

Е тогава да го наречем не канапе , а 

 " Куфар-легло”

suitcase_bed suitcase_bed2

Надявам се да съм ви дала идеи за старият Ви куфар, а аз се захващам за работа за да реновирам моя!

Поздрави!

Ваня Бонова-Маринова

 

Банер
Банер
Банер
Банер