НОВИНИ Бонбонета

hats_kambanka_green_1Декември чука на вратата и белите снежинки ще са тук.

Звъна на камбанка и шум от копита са част от празничната магия на Коледа. Изплели сме и ние за Вас- Камбанки.

Зарадвайте любимият човек или себе си с тях!

Те са красиви елегантни и практични.

Защо ли?:  

Елегантни са като на бомбенца, но могат да се сгънат и приберат навсякъде, дори и в джоба на палтото ни, колко подходящо за съвременната жена-:).Топлят, но освен вълна имат и много памук - това им помага да не ни "боцкат". Сега само за 5 лв в нашата страничка на работилничката ни.

orange_waistcoat_1

И тази есен както всяка друга, царицата на женският ни гардероба е нейно величество ЖИЛЕТКАТА.

Не стяга в раменете както сакото, не се мачка в куфара когато пътуваш, мека и добра като прегръдка на любим...а дреха, тя е винаги актуална в различна кройка, дължина и цветове.

Лесна за събличане за разлика от пуловера.

soft cardigan1

Жилетката я съблечеш когато ти стане топло и може небрежно да я метнеш на дивана или на работният стол...няма да се намачка не е нужна закачалка, просто ти намигва да се облечеш когато ти стане хладно от настъпващата зима.

warm_yellow_knit_cardigan1

Жилетката я съблечеш когато ти стане топло и може небрежно да я метнеш на дивана или на работният стол...няма да се намачка не е нужна закачалка, просто ти намигва да се облечеш когато ти стане хладно от настъпващата зима.

С вълна за да е топла или синтетика за да не боде, в нашият магазин ще намерите всякакви варианти на тази изключително приятна дреха: с шал яка или без копче и с дървена подвижна заколчалка за да е удобна за бъдещата и настояща мама или баба. Избере те сами..

173_1_ Освен с модели на нашата дизайнерка Ваня Бонова-Маринова в работилницата се изработват модели и като този на "ВОГ". В момента са на уникално добра цена защото са изработени от висококачествен памук... но той е подходящ за всеки сезон при тези климатезирани офиси, нали:-)

Има дрехи, които са любими на човек. Той ги предпочита независимо колко дрехи има в целият си гардероб. Когато за пореден път се чуди какво да облече - ги измъква и си отдъхва с облекчение, защото е доволен от бързото и винаги правилно решение на проблема.

Такива дрехи са плетивата. Те не се смачкват, не е нужно да стоят на закачалки, почти винаги са меки, не те стягат в раменете и всички останали шевове и са изключително удобни за пътуване и за свободното време.

Още по-предпочитани са плетените рокли и туниките, освен предимствата им като плетива на тях няма нужда да подбираш съответният панталон или пола,както е за плетената жилетка или пуловер. По-дългата кройка предполага покриване и загадка на някои женски части, което ни кара да се чувстваме комфортно и в некомфортните ни дни от всеки месец.

Затова за най-удобна дреха на този сезон избираме единодушно плетената туника, ако е с 5 см по дълга -плетената рокля. За Вас мили дами, тази есен сме изплели 4 такива модела:

yellow_rips_tunik Туника Рипс, с плетеници на гърдите.Удобна, практична, изключително модерен цвят- тъмно жълто.Налични бройки-размер L, състав: вълна +акрил. Прочети още...

1_1 Туника с нарязан гръб - модерна кройка, която е по-свободна около тялото, за разлика от Рипса и цвят, който е подходящ на всички дрехи и на всички хора -СИВО (наличен цвят). Прочети още...

Туника с кръгла платка 

 НАЙ-ХАРЕСВАНАТА дреха на "Бонбонета". Предлагаме я в много цветове: черно, сиво, зелено, кафяво и морско синьо. Кройката обхваща размер от S до L, а морско синята е  XLgrey_1

Подходяща е и за бъдещи мами. Може да се комбинира с клин, панталон, пола и блузка с къс или дълъг ръкав. Най-често използваният материал за плетенето и е ангората.Това я прави тънка и достатъчно топла и за по-студено време.black_tunikred_knit_dress Плетена рокля с дантелен бордюр - ефектен модел на списание ВОГ- семпла с секси копчета "бомбе" на гърба. Изплетена от фина вълна, подходяща е да се комбинира с ефектно боди с дълъг ръкав.

tunik_square2Изключително интерсна геометрична туника "Квадрати".

Изплетена е от много финна вълна. Прочети още...

 

twisted_knit_tunnik2Туника "Усукана осморка". Модела е разработен в нашата работилница. Предлага се в тъмно червено и сиво. В сивиаят вариант освен вълната и акрил в преждата има и кашмир, което прави невероятно приятно усешането да я облечеш. Прочети още...

Този модел на "Коутс"-с ГОЛЕМИ ДУПКИ се харесва от нашите клиентки вече няколко години, затова ние го плетем от зимни и от летни прежди. Летните ни туника в момента са намалени. Прочети още...tunnik_huge hole2

Туника с диагонални дупки.

Летните ни туники не за подминаване. Те са предимно от памук, които се носи цялата година. А и сега са на добри цени. Прочети още...tunnik_diagonal_holes

 

hat

Много модели от минали колекции- ШАПКИ, ШАЛОВЕ И ДРЕХИ  се разпродават.

СНИМКИ И ЦЕНИ ЩЕ намерите на Фейсбук- страницата ни

Купи сега...

baner_sport

Спортни комплекти Шал +Шапка. Раета от много багри за вас и вашите деца. Време е за зима в планината. Всички шапки са с подплата!

Само сега до 25.12.2012 г цената на комплекта шал +шапка е на цена на шала - 59 лв !

Купи сега...

 

barreta_rumba_all

 

 

 

 

 

 

 

 

 

knit_pine_apple

След едно предизвикателство от страна на моят брат аз успях на мига да изплета шапка АНАНАС. След това реших да преправя ананаса в барета и я наричам на неговото име Румен.

Така се роди барета - РУМБА. Шапка с история, а?

 СЕГА Е НА ЦЕНА 32 лв и я имаме налична в сиво, слонова кост, черно и синьо (деним)

Купи сега...

rumba_combajn_sm

Банер
Банер
Банер
Банер